Disclaimer van VakantieDagaanbiedingen.nl

Vakantiedagaanbiedingen.nl is een overzicht van websites met dagaanbiedingen op het gebied van vakanties, hotels en vliegtickets. Wij verkopen zelf geen producten, vakanties of diensten, maar wij tonen een overzicht van product- en prijsinformatie. Deze informatie is afkomstig van websites met (dag)aanbiedingen. Vakantiedagaanbiedingen.nl is dan ook niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor eventuele fouten en onvolkomenheden op haar website. De acties worden om het uur geladen, dus het kan zijn dat informatie een korte tijd niet overeenstemt met de informatie op de websites met de (dag)aanbieding. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Voor vragen en klachten over de opgenomen producten, vakanties of diensten, verwijzen we je naar de klantenservice van de website van de betreffende website.

Het maken van een kopie door middel van een fotokopie, een zeefdruk, een screenshots of een andere duplicaten van onze website of delen ervan is niet toegestaan ​​zonder schriftelijke toestemming van ons.

Vakantiedagaanbiedingen.nl gaat zorgvuldig om met de aan haar toevertrouwde informatie. Persoonlijke informatie, zoals adres- en telefoonnummer zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld.

Reacties via het reactieformulier worden niet doorgestuurd naar partners tenzij hierom wordt gevraagd.

Alle rechten voorbehouden Vakantiedagaanbiedingen.nl